Webshop menu

Distance+ Golfballen Wit, Dozijn

 29,95

De Taylormade Distance+ biedt hoge snelheidsprestaties voor afstand bij alle slagen. Door een REACT™ Speed ​​Core te combineren met aerodynamica met hoge snelheid en lage luchtweerstand, zullen golfers een golfbal ervaren die is ontworpen voor snelheid. Distance+ biedt een ultrazacht gevoel met een tweedelige constructie en 77 compressie, ontworpen om je balsnelheid te maximaliseren.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7540Categories: Golfballen

-Nieuwe Plus uitlijnings-hulp
Deze twee grondbeginselen helpen je om meer putts te draineren: 1) Zorg ervoor dat je op je lijn gericht bent. 2) Rol de bal op die bedoelde lijn. De nieuwe Plus Alignment Aid helpt je om in beide beter te worden.

-Een 342 aerodynamisch kuiltjespatroon is ontworpen om luchtweerstand te verminderen en hoge balsnelheden vanaf de tee te bevorderen.

-REACT-kern met tweedelige constructie 
Een zachte REACT™-kern is ontworpen voor gemakkelijke compressie en afstand vanaf de tee. De combinatie met een tweedelige constructie draagt ​​bij aan het algehele zachte gevoel waar Distance+ bekend om staat.

-Ionomer-cover  
Een zachte ionomer-buitenlaag verhoogt het gevoel van de greenside, maar zorgt ook voor verbeterde slijtvastheid, afschuifweerstand en algehele duurzaamheid.

Gewicht0,00 kg
Kleur

Wit

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs