Webshop menu

Distance+ Golfballen Wit, 3=2 Dozijn

 89,85  59,90

TIJDELIJKE ACTIE: 3 dozijn voor de prijs van 2!

De Taylormade Distance+ biedt hoge snelheidsprestaties voor afstand bij alle slagen. Door een REACT™ Speed ​​Core te combineren met aerodynamica met hoge snelheid en lage luchtweerstand, zullen golfers een golfbal ervaren die is ontworpen voor snelheid. Distance+ biedt een ultrazacht gevoel met een tweedelige constructie en 77 compressie, ontworpen om je balsnelheid te maximaliseren.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7871Categories: Golfballen

TIJDELIJKE ACTIE: 3 dozijn voor de prijs van 2!

-Nieuwe Plus uitlijnings-hulp
Deze twee grondbeginselen helpen je om meer putts te draineren: 1) Zorg ervoor dat je op je lijn gericht bent. 2) Rol de bal op die bedoelde lijn. De nieuwe Plus Alignment Aid helpt je om in beide beter te worden.

-Een 342 aerodynamisch kuiltjespatroon is ontworpen om luchtweerstand te verminderen en hoge balsnelheden vanaf de tee te bevorderen.

-REACT-kern met tweedelige constructie 
Een zachte REACT™-kern is ontworpen voor gemakkelijke compressie en afstand vanaf de tee. De combinatie met een tweedelige constructie draagt ​​bij aan het algehele zachte gevoel waar Distance+ bekend om staat.

-Ionomer-cover  
Een zachte ionomer-buitenlaag verhoogt het gevoel van de greenside, maar zorgt ook voor verbeterde slijtvastheid, afschuifweerstand en algehele duurzaamheid.

Gewicht0,00 kg
Kleur

Wit

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (151)
  • Zwart (139)
  • Wit (136)
  • Blauw (115)
  • Roze (62)

Prijs

Prijs