Webshop menu

Darkspeed X Fairway

 349,95

Ga voluit met meer vertrouwen met behulp van de nieuwste Cobra Darkspeed Fairways. Ongeëvenaarde snelheid gecombineerd met precisiecontrole geeft je de vrije hand voor langere approaches en strakkere tee-shots.

De Cobra Darkspeed X Fairway combineert buitengewone snelheid en vergevingsgezindheid voor spelers die op zoek zijn naar maximale afstand met een hogere afslag en extra stabiliteit voor controle.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8923Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Cobra Darkspeed X Fairway is het beste voor betere spelers tot doorgewinterde amateurs die op zoek zijn naar hoge balsnelheden met meer vergevingsgezindheid in een naar achteren gewogen profiel van traditioneel formaat.

-PWR-FULL
Het PWRSHELL-inzetstuk en het hangende PWR-BRIDGE-ontwerp creëren een flexibeler slagvlak en zool voor een penetrerende afslag en maximale balsnelheid.

-Stopkracht
Er wordt gebruik gemaakt van een middenachtergewicht om snelheid te combineren met hoge, torenhoge balvluchten voor maximale draagafstand.

-Snelheid vasthouden
Een door AI ontworpen HOT slagvlak heeft een geoptimaliseerd patroon met variabele dikte dat voor een efficiëntere snelheid en spin over het hele slagvlak zorgt.

-Profiel: Beste combinatie van snelheid en vergeving
-Lancering: Midden
-Spin: Laag
-Shot Shape: Neutraal
-Vergevingsgezindheid: Hoog

Maat

21.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Xstiff, 16.5 graden, Xstiff, 18.0 graden, Xstiff, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 16.5 graden, Stiff, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (29)
  • Geel (13)
  • Multicolor (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs