Webshop menu

Darkspeed X Driver

 599,95

De nieuwste Cobra Darkspeed-serie is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en nauwkeurige integratie van Cobra’s meest geavanceerde technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van ruimtekwaliteit en de expertise van lucht- en ruimtevaartingenieurs om de snelste driver te ontwikkelen die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Darkspeed X Driver combineert buitengewone snelheid en vergevingsgezindheid voor spelers die op zoek zijn naar maximale afstand met een hogere afslag en extra stabiliteit.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8919Categories: Drivers, Golfclubs

Out Of This World Speed: de nieuwste Cobra Darkspeed-serie beschikt over baanbrekende aerodynamische vormgeving, nauwkeurige PWR-BRIDGE-weging en een door AI ontworpen HOT Face om de snelste driver te leveren die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Cobra Darkspeed X is het beste voor betere spelers tot doorgewinterde amateurs die op zoek zijn naar hoge balsnelheden met meer vergevingsgezindheid in een naar achteren gewogen profiel van traditioneel formaat.

-Ontworpen door ruimtevaartingenieurs
Met baanbrekende aerodynamische vormgeving kun je met de Darkspeed X Driver buitengewone snelheid en afstand benutten dankzij een meer gestroomlijnd ontwerp.

-Mix van vergevingsgezindheid en spincontrole
Een achtergewicht wordt vergezeld door een tweede voorwaarts gewicht, waardoor extra controle over de spin-tuning mogelijk is.

-Ultieme energieoverdracht
Een lagere en meer voorwaartse positionering van de hangende PWR-BRIDGE zorgt voor nog hogere balsnelheden en minimaliseert spin voor een betere energieoverdracht door de bal.

-Dynamische snelheid
Een 10% groter PWRSHELL L-cup slagvlak zorgt voor een robuustere afstand, terwijl een door AI ontworpen HOT slagvlak efficiëntere snelheid en spin over het slagvlak levert.

-Profiel: De Darkspeed X is de beste combinatie van snelheid en vergevingsgezindheid
-Lancering: Mid
-Spin: Laag
-Shot Shape: Neutraal
-Vergevingsgezindheid: Hoog

Maat

12.0 graden, Stiff, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (22)
  • Zilver (5)
  • Grijs (2)
  • Blauw (1)
  • Navy (1)

Prijs

Prijs