Webshop menu

Darkspeed Womens Hybrid

De Cobra Darkspeed Hybride voor dames is gemaakt voor de golfers die een veilige club willen vanaf zowel de fairway als de lichte rough. Hij heeft een laag profiel zodat je goed bij de bal kunt komen en een hoog traject kunt afleggen. Het slagvlak, PWRSHELL HOT FACE, loopt onder de zool door om meer te buigen bij lage slagen en zo de lengte te behouden bij dunne slagen. De achterkant van het slagvlak is ontworpen met AI om spin en balsnelheid zo constant mogelijk te houden als je buiten de sweet spot slaat. PWR-BRIDGE is een gewicht dat dicht bij de zool en het slagvlak is geplaatst, maar tegelijkertijd zowel de zool als het slagvlak laat buigen voor een hogere balsnelheid. In de hybride zit dit gewicht extreem dicht bij de zool om het zwaartepunt te verlagen en zo de spin te verhogen voor een hoger traject met meer hang.

De Cobra Darkspeed hybride voor dames combineert afstand en hoge afslag om meer vergevingsgezindheid te bieden bij langere naderingsschoten en aanpassingsvermogen over verschillende liggingen. Het ontwerp heeft een unieke kleurstelling, een lichtere shaft en een undersized grip voor beter comfort en gevoel.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8927Categories: Golfclubs, Hybrides

De Cobra Darkspeed hybride combineert afstand en hoge afslag om meer vergevingsgezindheid te bieden bij langere approach slagen en aanpassingsvermogen over verschillende liggingen.

-Veelzijdige aanval
Aanpasbare slagen over verschillende liggingen zorgen voor nauwkeurigere controle vanaf afstand, waardoor je meer veelzijdigheid krijgt bij het aanvallen van pins.

-Vorm die vertrouwen wekt.
Een diep ontwerp in combinatie met een hoog verende leading edge zorgt voor verbeterde interactie met de ondergrond en stabiliteit onder alle omstandigheden van de ondergrond.

-Bereid je voor op de lancering
Een middenachtergewicht van 12 gram combineert snelheid met hoge, torenhoge balvluchten voor maximale draagafstand.

-Ongelooflijke snelheid
Het PWRSHELL-inzetstuk en het hangende PWR-BRIDGE-ontwerp creëren een flexibeler slagvlak en zool voor een penetrerende afslag en maximale balsnelheid.

Maat

21.0 graden, Dames, 24.0 graden, Dames, 28.0 graden, Dames, 31.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (16)
  • Grijs (9)
  • Navy (9)
  • Beige (5)
  • Zwart (5)

Prijs

Prijs