Webshop menu

Darkspeed Max Womens Driver

De nieuwste Cobra Darkspeed-serie is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en nauwkeurige integratie van Cobra’s meest geavanceerde technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van ruimtekwaliteit en de expertise van lucht- en ruimtevaartingenieurs om de snelste driver te ontwikkelen die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Cobra Max Womens Driver is de ultieme fairwayvinder. Twee gewichtsposities zorgen voor extreme vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid voor spelers die op zoek zijn naar een hogere afslag en rechtere balvluchten. Het ontwerp heeft een unieke kleurstelling, een lichtere shaft en een undersize grip voor beter comfort en gevoel.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8921Categories: Drivers, Golfclubs

Out Of This World Speed: de nieuwste Cobra Darkspeed-serie beschikt over baanbrekende aerodynamische vormgeving, nauwkeurige PWR-BRIDGE-weging en een door AI ontworpen HOT Face om de snelste driver te leveren die Cobra ooit heeft gemaakt.

-Gevormd voor vlucht en vergevingsgezindheid
Een verfijnde vorm van het clubhoofd combineert aerodynamische snelheid met vergevingsgezindheid bij een hoge afslag, voor een verhoogde look bij het adresseren die maximaal vertrouwen wekt op de tee.

-Maximale vergevingsgezindheid en draw-biased controle
Dankzij de verstelbare rug- en hielgewichtpositionering kun je de draw bias in Cobra’s meest vergevingsgezinde driverhoofd nauwkeurig afstellen. Plaats het gewicht in de achterkant voor extreme vergevingsgezindheid of in de hiel voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

-Ultieme lanceermachine
Door de maximale hoeveelheid gewicht achter in het clubhoofd te plaatsen, zijn torenhoge balvluchten mogelijk, zodat spelers de lancering vanaf de tee kunnen maximaliseren.

-Dynamische snelheid
Een 10% groter PWRSHELL L-cup slagvlak zorgt voor een robuustere afstand, terwijl een door AI ontworpen HOT slagvlak efficiëntere snelheid en spin over het slagvlak levert.

-Profiel: Maximale nauwkeurigheid en vergeving
-Lancering: Hoog
-Spin: Midden
-Shot Shape: Neutraal tot Draw
-Vergevingsgezindheid: Extreem

Maat

10.5 graden, Dames, 12.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (36)
  • Blauw (25)
  • Zwart (17)
  • Grijs (9)
  • Rood (7)

Prijs

Prijs