Webshop menu

Darkspeed Max Fairway

 349,95

Ga voluit met meer vertrouwen met behulp van de nieuwste Cobra Darkspeed Fairways. Ongeëvenaarde snelheid gecombineerd met precisiecontrole geeft je de vrije hand voor langere approaches en strakkere tee-shots.

De Cobra Darkspeed Max Fairway tilt vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid tot het uiterste met behulp van een iets oversized vorm en een laag profielontwerp, waardoor je elke slag met meer vertrouwen kunt uitvoeren.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8924Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Darkspeed Max Fairway is Cobra’s ontwerp met het hoogste MOI en is het meest geschikt voor spelers die op zoek zijn naar maximale vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid. De instelling van het ruggewicht zorgt voor de meeste stabiliteit, terwijl de instelling van de hiel een draw-afstelling mogelijk maakt voor rechtere slagen.

-PWR-FULL
Het PWRSHELL-inzetstuk en het hangende PWR-BRIDGE-ontwerp creëren een flexibeler slagvlak en zool voor een penetrerende afslag en maximale balsnelheid.

-Maximale vergevingsgezindheid en draw-biased control
Dankzij de verstelbare rug- en hielgewichtposities kun je de draw-bias in Cobra’s meest vergevingsgezinde clubhoofd nauwkeurig afstemmen.

-Snelheid vasthouden
Een door AI ontworpen HOT slagvlak heeft een geoptimaliseerd patroon met variabele dikte dat voor een efficiëntere snelheid en spin over het hele slagvlak zorgt.

-Profiel: Maximale nauwkeurigheid en vergeving
-Lancering: Hoog
-Spin: Midden
-Shot Shape: Neutraal tot Draw
-Vergevingsgezindheid: Extreem

Maat

21.5 graden, Stiff, 21.5 graden, Lite, 21.5 graden, Regular, 15.5 graden, Lite, 15.5 graden, Regular, 15.5 graden, Stiff, 18.5 graden, Lite, 18.5 graden, Regular, 18.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (481)
  • Wit (384)
  • Navy (382)
  • Blauw (305)
  • Grijs (119)

Prijs

Prijs