Webshop menu

Darkspeed Max Driver

 599,95

De nieuwste Cobra Darkspeed-serie is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en nauwkeurige integratie van Cobra’s meest geavanceerde technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van ruimtekwaliteit en de expertise van lucht- en ruimtevaartingenieurs om de snelste driver te ontwikkelen die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Darkspeed Max Driver is de ultieme fairwayvinder. Twee gewichtsposities zorgen voor extreme vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid voor spelers die op zoek zijn naar een hogere afslag en rechtere balvluchten.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8920Categories: Drivers, Golfclubs

Out Of This World Speed: de nieuwste Cobra Darkspeed-serie beschikt over baanbrekende aerodynamische vormgeving, nauwkeurige PWR-BRIDGE-weging en een door AI ontworpen HOT Face om de snelste driver te leveren die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Darkspeed Max Driver is Cobra’s ontwerp met het hoogste MOI is het meest geschikt voor spelers die op zoek zijn naar maximale vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid. De instelling van het ruggewicht zorgt voor de meeste stabiliteit, terwijl de instelling van de hiel het mogelijk maakt om de trekkracht aan te passen voor rechtere drives.

-Gevormd voor vlucht en vergevingsgezindheid
Een verfijnde clubhoofdvorm combineert aerodynamische snelheid met vergevingsgezinde hoge afslag voor een verhoogde look bij het adresseren die maximaal vertrouwen wekt op de tee.

-Maximale vergevingsgezindheid en draw-biased controle
Dankzij de verstelbare rug- en hielgewichtpositionering kun je de draw bias in ons meest vergevingsgezinde driverhoofd nauwkeurig afstellen. Plaats het gewicht in de achterkant voor extreme vergevingsgezindheid of in de hiel voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

-Ultieme lanceermachine
Door de maximale hoeveelheid gewicht achter in het clubhoofd te plaatsen, zijn torenhoge balvluchten mogelijk, zodat spelers de lancering vanaf de tee kunnen maximaliseren.

-Dynamische snelheid
Een 10% groter PWRSHELL L-cup slagvlak zorgt voor een robuustere afstand, terwijl een door AI ontworpen HOT slagvlak efficiëntere snelheid en spin over het slagvlak levert.

-Profiel: Maximale nauwkeurigheid en vergeving
-Lancering: Hoog
-Spin: Midden
-Shot Shape: Neutraal tot Draw
-Vergevingsgezindheid: Extreem

Maat

12.0 graden, Stiff, 10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Lite, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (22)
  • Zwart (17)
  • Blauw (15)
  • Grijs (11)
  • Beige (6)

Prijs

Prijs