Webshop menu

Darkspeed LS Fairway

 449,95

Materialen van ruimtevaartkwaliteit: De Darkspeed LS Fairway maakt gebruik van een geavanceerde titaniumconstructie van ruimtevaartkwaliteit, waardoor maximale gewichtsbesparing voor extreme afstanden mogelijk is.

De Darkspeed LS fairway is voorzien van een titaniumconstructie van ruimtekwaliteit die een driverachtige afstand levert in een verfijnde clubhoofdvorm die is afgestemd op nauwkeurige slagvorming.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8922Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Cobra Darkspeed LS Fairway is het beste voor betere spelers met hogere swingsnelheden die op zoek zijn naar maximale snelheid en werkbaarheid bij een lagere lancering en een lager draaiende kop.

-Ultra-precieze gewichtsverdeling voor een strakkere verspreiding
38 g interne wolfraamgewichten, strategisch gepositioneerd in de hiel en teen, verbeteren de stabiliteit voor een strakkere spreiding en uiterste nauwkeurigheid.

-Veelzijdig ontwerp met 3 gewichten
Verstelbare hiel- en teengewichten zijn nu aangevuld met een derde ruggewicht, waardoor extra aanpassingen mogelijk zijn om spin en vergevingsgezindheid te optimaliseren.

-PWR FULL
Het PWRSHELL-inzetstuk en het hangende PWR-BRIDGE-ontwerp creëren een flexibeler slagvlak en zool voor een penetrerende afslag en maximale balsnelheid.

-Profiel: Maximale snelheid
-Lancering: Laag
-Spin: Laag
-Shot Shape: Neutraal tot Fade
-Vergevingsgezindheid: Medium

Maat

13.0 graden, Stiff, 13.0 graden, Xstiff, 13.0 graden, Regular, 14.5 graden, Xstiff, 14.5 graden, Lite, 14.5 graden, Regular, 14.5 graden, Stiff, 17.5 graden, Lite, 17.5 graden, Regular, 17.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (37)
  • Blauw (21)
  • Zwart (17)
  • Wit (12)
  • Roze (10)

Prijs

Prijs