Webshop menu

Darkspeed LS Driver

 599,95

De nieuwste Cobra Darkspeed-serie is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en nauwkeurige integratie van Cobra’s meest geavanceerde technologieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van ruimtekwaliteit en de expertise van lucht- en ruimtevaartingenieurs om de snelste driver te ontwikkelen die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Darkpeed LS Driver is ontworpen voor spelers met hogere swingsnelheden en heeft een zeer aerodynamisch profiel gecombineerd met een lage afslag en een ontwerp met een laag spinhoofd voor maximale afstand en werkbaarheid.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8918Categories: Drivers, Golfclubs

Out Of This World Speed: de nieuwste Cobra Darkspeed-serie beschikt over baanbrekende aerodynamische vormgeving, nauwkeurige PWR-BRIDGE-weging en een door AI ontworpen HOT Face om de snelste driver te leveren die Cobra ooit heeft gemaakt.

De Cobra Darkspeed LS Driver is het beste voor betere spelers met hogere swingsnelheden die op zoek zijn naar maximale snelheid en werkbaarheid in een lager lancerend en lager draaiend hoofd.

-Ontworpen door ruimtevaartingenieurs
Met baanbrekende aerodynamische vormgeving kun je met de Darkspeed LS Driver buitengewone snelheid en afstand benutten dankzij een meer gestroomlijnd ontwerp.

-Verbeterde bedieningselementen
Verstelbare hiel- en teengewichten zijn nu aangevuld met een derde ruggewicht, waardoor extra aanpassingen mogelijk zijn om spin en vergevingsgezindheid te optimaliseren.

-Ultieme energieoverdracht
Een lagere en meer voorwaartse positionering van de hangende PWR-BRIDGE zorgt voor nog hogere balsnelheden en minimaliseert spin voor een betere energieoverdracht door de bal.

-Dynamische snelheid
Een 10% groter PWRSHELL L-cup slagvlak zorgt voor een robuustere afstand, terwijl een door AI ontworpen HOT slagvlak efficiëntere snelheid en spin over het slagvlak levert.

-Gereserveerd voor de snelsten
De Darkspeed LS is verkrijgbaar met een nieuwe 8-graden clubhoofdoptie met een nog aerodynamischer clubhoofdvorm en een ontwerp met lagere spin voor maximale afstand. Ontworpen voor snelle spelers die de grenzen van snelheid tot het uiterste willen verleggen. Ontdek of jij de uitdaging aankunt om het Darkspeed LS 8-graden beest te temmen!

Profiel: Maximale snelheid
Lancering: Laag
Spin: Laag
Shot Shape: Neutraal tot Fade
Vergevingsgezindheid: Medium

Maat

10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 8.0 graden, Regular, 8.0 graden, Stiff, 8.0 graden, Xstiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (36)
  • Blauw (25)
  • Zwart (17)
  • Grijs (9)
  • Rood (7)

Prijs

Prijs