Webshop menu

D9 Hybrid

Veelzijdigheid, vergevingsgezindheid en afstandsverschillen zijn volledig geïntegreerd in je spel. D9-hybrides bieden een hogere lancering en hogere balsnelheden zonder opoffering.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4675Categories: Golfclubs, Hybrides

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Een snel, vergevingsgezind gezicht
Variable Face-technologie garandeert vrijwel hoge balsnelheden en hoge lanceerhoeken, zelfs bij excentrische slagen. Gefreesd uit premium Carpenter Custom 455 staal, het slagvlak is dun, warm en geoptimaliseerd om meer gevoel en meer afstandsprestaties te leveren.

Ontworpen naast de allerbeste van de game
Het team van Wilson Labs werkte nauw samen met onze adviserende stafleden om een precieze vorm van het clubhoofd te ontwikkelen die zowel het gewicht als de swing snel optimaliseert, voor een moeiteloze toename van het clubhoofd en de balsnelheid.

Vertrouwen op elke baan
D9 Hybrids hebben een progressieve clubhoofdvorm en zijn perfect gewogen om recht te staan tijdens het adresseren en om gemakkelijk te lanceren op de hele golfbaan.

Maat

19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Dames, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 25.0 graden, Dames, 25.0 graden, Lite, 25.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 118 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (2)
  • Zwart (2)
  • Grijs (1)
  • Rood (1)

Prijs

Prijs