Webshop menu

D9 Driver Dames

Tijdens het ontwikkelen van de Wilson D9 Driver werden honderden slagvlakgeometrieën gesimuleerd om een driver voor vrouwen te maken die vrouwspecifieke swingkarakteristieken kon optimaliseren om hogere balsnelheden, maximale afstand en ongelooflijke vergevingsgezindheid te leveren. Met een enorme sweet spot die zich uitstrekt naar de teen en de hiel, is de Wilson D9 Driver voor dames niet alleen vergevingsgezind; hij is in wezen moeiteloos!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4754Categories: Drivers, Golfclubs

Door het clubblad in verschillende zones te verdelen heeft Wilson een nieuw level van afstand in combinatie met vergevingsgezindheid weten te bereiken. Twee aspecten die voor iedere golfer natuurlijk van groot belang zijn. De 3-laagse kroon van deze nieuwe Wilson D9 driver bestaat uit drie lagen, van kevlar en carbon. Dit zorgt ervoor dat het gewicht in het driver clubhoofd voornamelijk in de zool zit en betekent een lager zwaartepunt en meer gemak om de bal gecontroleerd de lucht in te krijgen.

Kenmerken en eigenschappen:
-Maximale afstand
Elke millimeter van de D9-driver is geperfectioneerd voor prestaties. Door het slagvlak te verdelen in een reeks fractale zones, elk afgestemd op explosieve afstanden, optimaliseert het Wilson Peak Kinetic Response Face zowel vergevingsgezindheid als balsnelheid.

-Geluid, gevoel en prestatie
De drielaagse (K) Composite Crown is gemaakt van Kevlar® en koolstofvezel om trillingen te neutraliseren voor een solide gevoel en bevredigende akoestiek. Het is ook ongelooflijk licht van gewicht, wat een lager zwaartepunt en hogere clubhoofdsnelheden betekent voor een betere balvlucht en meer afstand.

Maat

14.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (58)
  • Zwart (28)
  • Grijs (13)
  • Navy (8)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs