Webshop menu

CB Wedge Graphite

 179,95

De nieuwste Callaway CB Wedge is gebouwd om vergevingsgezindheid in het korte spel te bieden met ongelooflijke spin en gevoel. Van spelervriendelijke vormgeving, premium feel-technologieën en de meest agressieve groove in golf, is deze wedge ontworpen voor spelers die maximaal vertrouwen uit hun korte spel willen halen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8468Categories: Golfclubs, Wedges

Veelzijdigheid was nog nooit zo gemakkelijk
De nieuwe Callaway CB Wedge is gebouwd om vergevingsgezindheid in het korte spel te bieden met ongelooflijke spin en gevoel. Van spelervriendelijke vormgeving, premium feel-technologieën en de meest agressieve groove in golf, het is ontworpen voor spelers die maximaal vertrouwen uit hun korte spel willen.

Kenmerken en eigenschappen:
-Vertrouwen en vergevingsgezindheid door spelervriendelijke vormgeving en ontwerp
Het ontwerp met de holle achterkant zorgt voor een vriendelijkere vorm bij het adresseren, wat de speelbaarheid bij alle soorten wedge slagen ten goede komt. Het grotere clubhoofdformaat en de groeven over het slagvlak zorgen voor meer vertrouwen bij het adresseren.

-Premium gevoel door baanbrekende constructie.
De eerste Callaway wedge met Callaway haar urethaanmicrosferen. Ze zijn strategisch achter het slagvlak geplaatst om het gevoel en geluid te verbeteren, voor een ongelooflijk aanvoelende ‘cavity back wedge’.

-Agressieve spin en verbeterde controle vanuit de Jaws groeven
Met Jaws-groeven, de meest agressieve groove in golf, is Callaway CB een absolute Spin Machine. Deze groeven zijn behandeld met een slagvlak om de oppervlakteruwheid van het slagvlak te verbeteren, waardoor spin ontstaat op elke impactlocatie bij korte slagen rond de green.

Maat

48.10 graden, 50.12 graden, 52.12 graden, 54.14 graden, 56.14 graden, 58.12 graden, 60.12 graden

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs