Webshop menu

Big Bertha Reva Ijzerset 6-PS Dames Standaard

 1.319,95

Big Bertha is een van de meest iconische namen in de golfwereld, die spel veranderende prestaties levert en het spel leuker maakt voor spelers van alle niveaus. Callaway’s Big Bertha REVA ijzers zijn ontworpen met het oog op vrouwen. Met op maat gemaakte lofts, swingweights, shafts en zelfs wolfraam, zijn de Big Bertha REVA ijzers ontworpen om vrouwelijke golfers te helpen met de bal hoger en gemakkelijker te lanceren met uitstekende vergevingsgezindheid en krachtige afstand.

Deze Big Bertha REVA dames ijzerset bestaat uit de ijzers 6, 7, 8, 9, pitching wedge en sand wedge met graphite shafts (Callaway BB23 RCI 45i) en Lamkin Comfort ST Soft 44 gr grips.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8034Categories: Golfclubs, Ijzers

-Speciaal ontworpen voor vrouwen
Big Bertha REVA ijzers zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke golfers. Lofts, swingweights, shafts en zelfs het precieze gebruik van wolfraam zijn allemaal ontworpen voor vertrouwen, een hoge afslag en krachtige afstanden.

-Uitzonderlijke lancering en controle door Precision Tungsten Weging
Precisie wolfraam wordt op twee manieren gebruikt om de lancering en controle te verbeteren. Tot 11g extern wolfraam is gepositioneerd om uitstekende vergevingsgezindheid te bevorderen. Tot 35g intern wolfraam is gepositioneerd om hoog lancerende lange ijzers én gemakkelijk te bedienen korte ijzers te creëren.

-Hoge balsnelheden van een door AI ontworpen facecup
Een zeer sterke facecup gebruikt AI om de snelheid en spin over het slagvlak te optimaliseren. Elke kop in de set heeft een uniek AI-patroon om de prestaties te verbeteren.

-Ongelooflijke vergevingsgezindheid vanuit een vertrouwenwekkende Bertha REVA-vorm
Callaway’s klassieke Big Bertha REVA-vorm is verfijnd om vertrouwen te wekken tijdens het adresseren. Elk ijzer is ontworpen met dikkere bovenlijnen, bredere zolen, verbeterde offset en langere bladlengtes om vergevingsgezindheid en een rechte balvlucht te creëren.

-Gemakkelijk te swingen met een uitstekend gevoel
Grote Bertha REVA-ijzers maken gebruik van lichtgewicht componenten om een ​​gemakkelijk te swingen pakket te bieden. Callaway’s gepatenteerde Urethane Microspheres produceren een uitstekend gevoel met behoud van uitzonderlijke balsnelheden.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Multicolor (27)
  • Blauw (3)
  • Wit (2)
  • Geel (1)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs