Webshop menu

Big Bertha Reva Hybrid

Big Bertha is een van de meest iconische namen in de golfwereld, die spel veranderende prestaties levert en het spel leuker maakt voor spelers van alle niveaus. Callaway’s nieuwe Big Bertha REVA hybrides zijn ontworpen voor golfers die liever met hybrides spelen dan met lange ijzers. Ze zijn extreem gemakkelijk te raken vanuit een uitnodigende Big Bertha REVA-vorm en lanceren extreem hoog door nauwkeurig gepositioneerde wolfraamgewichten. Extra loft maakt deze hybrides gemakkelijk te lanceren, met modellen tot en met een 9 hybride.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8030Categories: Golfclubs, Hybrides

-Speciaal ontworpen voor vrouwen
Big Bertha REVA hybrides zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke golfers. Lofts, swingweights, shafts en de AI ontworpen face cup zijn ontworpen voor vertrouwen, een hoge afslag en krachtige afstanden.

-Ongelooflijke vergevingsgezindheid vanuit een vertrouwenwekkende Bertha REVA-vorm
Een grote clubhoofdvorm met een hoog volume zorgt voor ongelooflijke vergevingsgezindheid om een ​​hybride te creëren die extreem gemakkelijk te raken is. Verbeterde offset helpt een slice en side spin te verminderen voor een rechte en uitzonderlijk lange balvlucht.

-Hoge, gemakkelijke lancering door precisie wolfraam weging
Precisie wolfraam is intern gepositioneerd om uitstekende vergevingsgezindheid en een hoge afslag te leveren. Lichtgewicht componenten zijn gemakkelijk te swingen en bevorderen het raken van de bal hoog in de lucht, terwijl een verstelbare hosel de mogelijkheid biedt om de balvlucht te optimaliseren.

-Hoge balsnelheden door Jailbreak AI met Batwing-technologie
De AI-ontworpen Jailbreak met Batwing-technologie stabiliseert de body, terwijl het slagvlak kan buigen voor ongelooflijk hoge balsnelheden over het hele slagvlak.

-Geoptimaliseerde snelheid en spin door AI ontworpen facecup
Een zeer sterke 455 facecup is ontworpen met behulp van geavanceerde AI-technologieën om snelheid en spin over het slagvlak te optimaliseren. Elk model heeft een uniek AI-patroon om de prestaties op dat specifieke punt te verbeteren.

Maat

33.0 graden, Dames, 36.0 graden, Dames, 40.0 graden,Dames, 24.0 graden, Dames, 27.0 graden, Dames, 30.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (37)
  • Blauw (21)
  • Zwart (17)
  • Wit (12)
  • Roze (10)

Prijs

Prijs