Webshop menu

Big Bertha Reva Fairway

Big Bertha is een van de meest iconische namen in de golfwereld, die spel veranderende prestaties levert en het spel leuker maakt voor spelers van alle niveaus. Callaway Big Bertha REVA Fairway Woods zijn ontworpen om het gemakkelijkst te slaan in de hele Callaway line-up. Het begint allemaal met een gemakkelijk te lanceren vorm, meer loft en een ondiep slagvlak. Dit gaat gepaard met iets kortere shaft lengtes en krachtige afstandstechnologieën om je het vertrouwen te geven om rechtdoor te gaan op elke green.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8029Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Speciaal ontworpen voor vrouwen
Big Bertha REVA fairwayhouten zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke golfers. Lofts, swingweights, shafts en zelfs progressieve shaftlengtes zijn ontworpen voor vertrouwen, een hoge afslag en krachtige afstanden.

-Gemakkelijke lancering vanuit vergevingsgezinde Bertha REVA-vorm
Grote Bertha REVA Fairway Woods zijn geoptimaliseerd voor spelers die op zoek zijn naar vergeving. Het extra grote profiel en het ondiepe slagvlakontwerp wekken vertrouwen bij het adresseren en zorgen voor een hoge, gemakkelijke afslag. Ze gebruiken ook steeds kortere shaft lengtes om consistent contact te bevorderen voor een betere lanceer- en draagafstand.

-Big Bertha REVA Power From Jailbreak met Batwing Technology
Jailbreak met Batwing Technology stabiliseert de body, waardoor het slagvlak kan buigen voor kracht en ongelooflijk hoge balsnelheden.

-Hoge balsnelheid vanuit een door AI ontworpen slagvlak met hoge sterkte
Big Bertha Fairway Woods zijn ontworpen met geavanceerde AI-technologieën om de snelheid over het hele slagvlak te verbeteren. Elk slagvlak is in de hele line-up uniek ontworpen om de prestaties te optimaliseren.

-Gemakkelijke afstand met een lichtgewicht pakket
Big Bertha REVA Fairway Woods hebben een drie-assige carbon crown en lichtgewicht componenten en zijn gemakkelijk te swingen en te lanceren. Aanpasbaarheid op de 3-wood- en 5-wood-modellen stelt spelers in staat om de lancering en spin verder in te stellen.

Maat

18.0 graden, Dames, 21.0 graden, Dames, 23.0 graden, Dames, 24.0 graden, Dames, 27.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (37)
  • Zwart (15)
  • Grijs (6)
  • Navy (5)
  • Blauw (3)

Prijs

Prijs