Webshop menu

Big Bertha REVA Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  299,95.Huidige prijs is:  249,95.

Maak kennis met de nieuwe Callaway Big Bertha REVA! Afstand ontworpen voor vrouwen. Big Bertha REVA is erg lang, recht en gemakkelijk te raken, en we hebben elk aspect opnieuw bewerkt om het meeste uit je spel te halen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6240Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken & Voordelen:
– Ontworpen voor vrouwen om je innerlijke afstand te ontgrendelen: We hebben uitgebreid gekeken naar de prestatiegegevens van spelers om een ​​driver te bouwen die je afstand ontgrendelt. De lofts, swingweights, shafts en head-vormen zijn allemaal geoptimaliseerd om je te helpen je tee-shots veel verder te slaan.

– En als je de bal verder wilt slaan, moet je hem rechter slaan: Om je slice of grote misser te helpen elimineren, hebben we onze eerste high launch driver gemaakt met een ultralaag voorwaarts zwaartepunt voor lage spin. We hopen dat je klaar bent voor meer afstand, een consistentere balvlucht en meer tee-shots die de fairway vinden.

– Gemakkelijk te raken door Bertha Shaping en toegevoegde Draw Bias: Gebouwd om uw lanceerhoeken te verbeteren en uw segment te stoppen. Het grote Big Bertha-clubhoofd is speciaal ontworpen met interne drawbiasing voor een rechtere, langere balvlucht.

– Hoge balsnelheid van onze A.I. Ontworpen Flash Face SS21: We hebben onze A.I. ontworpen Flash Face om hoge balsnelheden te bevorderen over een groter gebied in elk model en loft. Je zult het dus nog een heel eind raken, zelfs als je het midden van het gezicht mist bij een botsing.

– TA-15 Superkrachtige materialen voor consistente, hoge balsnelheden: Deze slagvlakarchitectuur vereist extreem sterke materialen die lichter en sterker zijn dan traditioneel titanium om optimale snelheid, vergevingsgezindheid en spin-eigenschappen te bevorderen.

– Jailbreak + T2C Triaxial Carbon Crown voor balsnelheid en onconventionele vergevingsgezindheid: Twee interne Jailbreak-bars verstevigen het lichaam van de driver, waardoor het slagvlak meer kan buigen, terwijl de aanzienlijk lichtere carbon crown ons in staat stelt om het gewicht te herverdelen voor een hoger traagheidsmoment.

– Premium componentenpakket: Beschikt over een snelheidsbevorderende RCH 40-as en een premium Lamkin Dames ST Soft Grip.

Maat

18 graden, Dames, 21 graden, Dames, 24 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (10)
  • Grijs (3)
  • Zilver (3)
  • Navy (2)
  • Groen (1)

Prijs

Prijs