Webshop menu

Big Bertha Reva Driver

 499,95

Big Bertha REVA Drivers zijn ontworpen voor enthousiaste en ambitieuze vrouwelijke spelers die op zoek zijn naar maximale vergevingsgezindheid en afstand in een gemakkelijk te lanceren driver. Met het royale profiel bij het adresseren en het krachtige XL slagvlak zijn deze drivers gebouwd voor vertrouwen, afstand en meer fairways.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8028Categories: Drivers, Golfclubs

-Speciaal ontworpen voor vrouwen: Big Bertha REVA-drivers zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke golfers. Lofts, swingweights, shafts en het XL Face zijn allemaal ontworpen voor vertrouwen, een hoge afslag en krachtige afstanden.

-Grote, vergevingsgezinde sweet spot van de A.I. Ontworpen High-Strength XL Face: Big Bertha’s XL Face heeft een grote sweetspot en maakt gebruik van geavanceerde A.I. technologie om snelheid en spin over het slagvlak te optimaliseren.

-Snelle balsnelheid door nieuwe lichtgewicht jailbreak-AI: een geheel nieuw lichtgewicht jailbreak-systeem is verbeterd om stabiliteit en ongelooflijk hoge balsnelheden over het slagvlak te leveren.

-Ongelooflijke vergevingsgezindheid vanuit een vertrouwenwekkende Big Bertha REVA-vorm: met een royaal gestrekt profiel en een grote, vergevingsgezinde clubhoofdvorm, wekt Big Bertha REVA vertrouwen op en bevordert het ongelooflijke vergevingsgezindheid.

-Gemakkelijke afstand door een lichtgewichte club: Big Bertha REVA is vanaf de grond af ontworpen om gemakkelijk te slaan, met een drieassige carbon crown en lichtgewicht componenten.

Maat

10.5 graden, Dames, 12.5 graden, Dames

Merk

Kleur
De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 173 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs