Webshop menu

Big Bertha Fairway

 299,95

Big Bertha is een van de meest iconische namen in de golfwereld, die spel veranderende prestaties levert en het spel leuker maakt voor spelers van alle niveaus. Big Bertha Fairway Woods zijn ontworpen met een extreem vergevingsgezinde vorm met geoptimaliseerde gewichtsverdeling voor spelers die hun slice willen beperken en gemakkelijk willen swingen bij verschillende slagen. Ze zijn gebouwd voor een gemakkelijke lancering, hoge balsnelheden en meer nauwkeurigheid, zodat je bal recht vliegt.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8022Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

-Gemakkelijke lancering vanuit een vergevingsgezinde Bertha-vorm
Big Bertha Fairway Woods zijn geoptimaliseerd voor spelers die op zoek zijn naar vergeving. Het extra grote profiel en het ondiepe slagvlakontwerp wekken vertrouwen bij het adresseren en zorgen voor een hoge, gemakkelijke afslag. Ze gebruiken ook steeds kortere shaft lengtes om consistent contact te bevorderen voor een betere lanceer- en draagafstand.

-Big Bertha Power From Jailbreak met Batwing Technology
Jailbreak met Batwing Technology stabiliseert de body, waardoor het slagvlak kan buigen voor kracht en ongelooflijk hoge balsnelheden.

-Hoge balsnelheid vanuit een door AI ontworpen slagvlak met hoge sterkte
Big Bertha Fairway Woods zijn ontworpen met geavanceerde AI-technologieën om de snelheid over het hele slagvlak te verbeteren. Elk slagvlak is in de hele line-up uniek ontworpen om de prestaties te optimaliseren.

-Gemakkelijke afstanden met een lichtgewicht pakket
Met een drie-assige carbon crown en lichtgewicht componenten zijn Big Bertha fairwayhouten gemakkelijk te swingen en te lanceren. Aanpasbaarheid op de 3-wood- en 5-wood-modellen stelt spelers in staat om de lancering en spin verder in te stellen.

Maat

16.0 graden Lite, 16.0 graden, Regular, 16.0 graden, Stiff, 19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 25.0 graden, Lite, 25.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (29)
  • Geel (13)
  • Multicolor (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs