Webshop menu

Big Bertha Driver

 499,95

Big Bertha is een van de meest iconische namen in de golfwereld, die spel veranderende prestaties levert en het spel leuker maakt voor spelers van alle niveaus. Callaway’s nieuwe Big Bertha Driver is speciaal ontworpen met een ultra laag, naar voren gericht zwaartepunt voor spelers die hun slice willen verkleinen voor rechte afstanden en een gemakkelijke lancering. Van het royale profiel tot het zeer sterke XL slagvlak, deze drivers zijn gebouwd voor meer vertrouwen en voor spelers om meer fairways te vinden.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8021Categories: Drivers, Golfclubs

-Rechte afstand en slice-reductie vanaf een ultra laag, voorwaarts zwaartepunt
Voor spelers die tegen een slice vechten, brengt Big Bertha baanbrekende technologieën vanaf de tee. Een laag en voorwaarts zwaartepunt helpt de spin te verminderen die een slice kan veroorzaken. Big Bertha gebruikt ook gewicht in de hiel om een ​​gelijkspel te bevorderen.

-Grote, vergevingsgezinde sweet spot van het AI-ontworpen krachtige XL slagvlak
Big Bertha’s XL slagvlak heeft een grote sweet spot en maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om snelheid en spin over het slagvlak te optimaliseren.

-Hoge balsnelheid door nieuwe lichtgewicht jailbreak-AI
Een geheel nieuw lichtgewicht jailbreak-systeem is verbeterd om stabiliteit en ongelooflijk hoge balsnelheden over het slagvlak te leveren.

-Ongelooflijke vergeving van een vertrouwenwekkende Bertha-vorm
Met een royaal gestrekt profiel en grote, vergevingsgezinde clubhoofdvorm, wekt Big Bertha vertrouwen op en bevordert ongelooflijke vergevingsgezindheid.

-Gemakkelijke afstand vanaf een lichtgewicht pakket
Met een drie-assige carbonkroon en lichtgewicht componenten, is Big Bertha vanaf de grond af ontworpen om je swing gemakkelijk te maken

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 12.5 graden, Lite, 12.5 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (33)
  • Wit (22)
  • Beige (15)
  • Zwart (15)
  • Blauw (14)

Prijs

Prijs