Webshop menu

Approach CT10 Volledige Set

 249,95

Registreer met de Garmin Aproach CT10 sensoren elke slag met elke club. Misschien sla je met de 3-wood verder dan je driver. Dat komt voor. Je weet het pas zeker nadat je een sensor hebt bevestigd. Koppel je sensoren aan je compatibele Garmin golfwatch. Vergelijk je score met die van professionele golfers via de analyse van strokes gained. Maak indruk met je beste slag. Bekijk statistieken voor nauwkeurigheid vóór elke swing. Naarmate je spel verbetert, worden je gegevens ook beter. De sensoren houden je automatisch bij.

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5055Categories: Afstandsmeters

REGISTREER ELKE CLUB
Wanneer je de volledige set Approach CT10 clubtrackingsensoren hebt, hoef je niet te kiezen welke clubs je wilt registreren.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN
De lichte en veilige sensoren kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan het uiteinde van de greep van een club. Je weet niet eens dat ze er zijn terwijl je speelt.

KOPPEL MET JE WATCH
Heb je een compatibele Garmin golfwatch? Koppel hem met je sensoren en elke keer dat je een club met een Approach CT10 pakt, ontvang je de statistieken op je pols.

MEER STATISTIEKEN
Koppel hem met de Garmin Golf™ app1 voor een analyse van strokes gained, om deel te nemen aan klassementen en toernooien en om meer gegevens over je spel te verzamelen.

SPEEL RONDE NA RONDE
Dankzij een slimme automatische in- en uitschakelfunctie kan de levensduur van de batterij tot wel 4 jaar bedragen. En als een batterij moet worden vervangen, kun je dat gemakkelijk zelf doen.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (50)
  • Wit (34)
  • Navy (31)
  • Zwart (18)
  • Rood (11)

Prijs

Prijs