Webshop menu

Apex Utility Wood

Oorspronkelijke prijs was:  329,95.Huidige prijs is:  249,95.

Dit unieke ontwerp combineert de beste eigenschappen van een fairwayhouten met een hogere loft, de beste eigenschappen van een hybride en een meer neutrale balvlucht. Met behulp van directe feedback van profs van wereldklasse zoals Phil Mickelson en Xander Schauffele, heeft Callaway een multifunctionele club gecreëerd waarop betere spelers kunnen vertrouwen vanaf de tee, de fairway of de rough.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5830Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Op de Tour geïnspireerde compacte, werkbare vorm en geoptimaliseerde lengte
De opvallende vormgeving van het clubhoofd is geïnspireerd op diepgaande feedback van Tour-professionals. Het is een compact profiel dat ze hun slag willen vormgeven voor meer controle. De clublengtes zijn geplaatst tussen een fairwayhout en een hybride, waardoor veelzijdige speelbaarheid mogelijk is en het toch gemakkelijker slaan is.

-Hoge lancering, consistente controle en strakkere spreiding
Een 17,6 gram metalen wolfraam in het clubhoofd, zit op een neutrale locatie gepositioneerd voor een uitzonderlijke combinatie van hoge lancering, steilere landingshoeken, consistente spin-eigenschappen en een verminderde draw-bias.

-Hoge balsnelheid
De Jailbreak AI Velocity Blades zijn ontworpen om de verticale stijfheid in de buurt van de zool van de club te vergroten, waardoor er meer snelheid wordt gecreëerd laag op het slagvlak, waar spelers vaak hun hybrides verkeerd gebruiken. Deze bladen zorgen ervoor dat de Face Cup op de crown kan buigen voor een betere consistentie van de spinsnelheid, en de staven zijn gespreid om de torsiestijfheid te vergroten, wat leidt tot meer vergevingsgezindheid over de hele club.

Maat

17 graden, Regular, 17 graden, Stiff, 19 graden, Regular, 19 graden, Stiff, 21 graden, Regular, 21 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (21)
  • Zilver (5)
  • Grijs (3)
  • Navy (3)
  • Blauw (1)

Prijs

Prijs