Webshop menu

Apex Ijzerset Graphite

De NIEUWE Callaway Apex 21 ijzers leveren een buitengewoon niveau van gesmede prestaties en vakmanschap dat we nog nooit eerder hebben gezien. Ze zijn het eerste gesmede ijzer dat is ontworpen met kunstmatige intelligentie voor hogere balsnelheden en verbeterde spinconsistentie. Verhoogde vergevingsgezindheid komt van de enorme Tungsten Energy Core, en Callaway heeft de vormgeving verbeterd voor een nog betere grasinteractie. Kortom, deze ijzers leveren superieure prestaties met een iconisch gevoel bij elke swing.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4443Categories: Golfclubs, Ijzers

– Het eerste Apex-ijzer ontworpen met A.I.: De door A.I. ontworpen Flash Face Cup is voor het eerst in een gesmeed Apex Iron. De unieke A.I. architectuur in elk ijzer zorgt voor hoge balsnelheden en verhoogde spin-robuustheid over het hele slagvlak. Ze zijn ontworpen voor indrukwekkende afstands- en nauwkeurige controle.

– Consistente lancering en verhoogde vergevingsgezindheid: Voor het eerst heeft Callaway de wolfraam-energiekern geïmplementeerd in een Apex-ijzer. Met 5x het wolfraam van Apex 19 kunnen ze het zwaartepunt nauwkeurig positioneren om een uitstekende lancering door de hele set en meer vergevingsgezindheid bij off-centre slagen te bevorderen.

– Gesmeed bladegevoel in een spelers afstandijzer: Apex ijzers staan bekend om hun pure gevoel, en Apex 21 is niet anders. De body van het ijzer is 100% gesmeed uit een 1025 zacht koolstofstalen behuizing en onze gepatenteerde urethaan microsferen leveren een uitzonderlijk geluid en gevoel bij impact. De verbeterde vormgeving helpt ook om het gevoel door de grasmat te verbeteren.

Maat

4-P, 4-PA, 4-PAS, 4-PS, 5-P, 5-PA, 5-PAS, 5-PS, 5,7,9,P,S, 6-P, 6-PA, 6-PAS, 6-PS, 7,9,P,S

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs