Webshop menu

Apex Hybride

De Callaway Apex 21 is een high-tech, high-performance hybride die uitzonderlijke balsnelheid combineert met onze opmerkelijke nieuwe Jailbreak A.I. Velocity bladen. Naast al die snelheid hebben we uitzonderlijke balvluchtcontrole en verstelbaarheid ontwikkeld in een verbluffende spelersvorm. Dit is een veelzijdige, hoogwaardige hybride die een breed scala aan golfers kan helpen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4912Categories: Golfclubs, Hybrides

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Hoge snelheid balsnelheden van NIEUWE Jailbreak A.I. Snelheidsbladen:
Onze Jailbreak A.I. Velocity Blades zijn ontworpen om de verticale stijfheid nabij de zool van de club te vergroten, waardoor er meer snelheid wordt gecreëerd laag op het slagvlak, waar spelers vaak hun hybrides verkeerd raken. Deze bladen zorgen ervoor dat de Face Cup op de crown kan buigen om een ​​betere consistentie van de spinsnelheid te bevorderen, en de bars zijn gespreid om de torsiestijfheid te vergroten, wat leidt tot meer vergevingsgezindheid over het hele gezicht.

Hoge balsnelheid van A.I. Ontworpen flitsgezicht SS21:
Elk model en elk gezicht in onze Apex Hybrids is uniek ontworpen met behulp van geavanceerde A.I. Dit beproefde ontwerp voor balsnelheid legt nog meer nadruk op midden- en excentrische balsnelheden.

Verbeterde lancering en trajectcontrole van dubbele MIM’ed Tungsten-weging:
Geoptimaliseerd zwaartepunt voor lancering en stabiliteit van nauwkeurig gevormd dubbel MIM’ed wolfraamgewicht.

Hoge lancering met vergeving:
We hebben een enorme hoeveelheid wolfraamweging in elk hokaanbod geïmplementeerd. Door dit te doen, kan ons R&D-team het zwaartepunt nauwkeurig lager positioneren om een ​​hoge lancering te bevorderen en meer vergevingsgezindheid te bieden bij off-center slagen.

Verbeterde balvluchtcontrole:
Apex Hybrids worden geleverd met een verstelbare hosel om je loft, balvlucht en controle te optimaliseren voor nog meer veelzijdigheid.

Maat

19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (10)
  • Navy (2)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs