Webshop menu

Ai-One One CH Putter

Callaway gebruikte artificial intelligence (AI) al eerder bij het ontwerpen van drivers en ijzers, maar nu hebben ze AI ook gebruikt voor de Odyssey-putters. De AI computer hebben ze aan de slag gezet met het clubblad, of beter gezegd: met de inserts van aluminium (bij de Ai-One) en titanium (bij de Ai-One Milled). Het resultaat is een design met aan de achterkant verschillende contouren, waardoor je minder snelheid verliest als je de sweetspot mist.

Dankzij de toegenomen consistentie is de sweetspot effectief gezien groter geworden. Robottesten wijzen uit dat putts met de Ai-One tot 21 procent dichter bij de hole eindigen en met de Ai-One Milled tot 7 procent.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8957Categories: Golfclubs, Putters

De Odyssey Ai-One One CH putter heeft een geavanceerd inzetstuk ontworpen met Callaway’s Artificial Intelligence technologie. Een constructie van meerdere materialen omvat unieke contouren aan de achterkant van het slagvlak om het verlies aan balsnelheid bij off-center slagen te minimaliseren en de sweet spot te vergroten. Putts eindigen gemiddeld 21% dichter bij de hole dan een putter zonder inzet. De achterkant van de insert is gemaakt van aluminium en het slagvlak is gecoat met White Hot Urethane voor een consistent gevoel en snelheidscontrole. Dit ontwerp verandert het putten en biedt golfers ongeëvenaarde prestaties.

-AI-Technologie
De putter is uitgerust met baanbrekende Artificial Intelligence (AI) om elke slag te optimaliseren, waardoor een consistentere en betrouwbaardere prestatie wordt gegarandeerd.

-AI venster
Odysseys ontwerpers en ingenieurs hebben een Panlite-venster ontwikkeld, een uniek polymeer van autokwaliteit, waarmee ze de unieke topologie van de achterkant van het inzetstuk kunnen laten zien.

-StrokeLab 90 shaft
Een lichtgewicht stalen shaft van 20-30 gram (afhankelijk van de grip) met tegengewicht aan het uiteinde. Dit is een evolutie van de Stroke Lab Weighting die nóg meer golfers zal aanspreken.

-Unieke navy blauwe PVD finish
De Odyssey Ai One putters zijn allemaal voorzien van een prachtige marineblauwe PVD-afwerking die ze echt onderscheidt en een premium uitstraling geeft.

-Verwisselbare frontgewichten
Verkrijgbaar in 5, 10, 15 en 20 grams gewichten, waarmee je het clubhoofd gewicht precies naar jouw voorkeur kunt instellen.

Clubhoofd: Blade
Lie: 70°
Toe Hang: 47°
Hoofd gewicht: 355 gram

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs