Webshop menu

Aerojet Max Womens Driver

De belangrijkste innovatie in de nieuwste Cobra Aerojet serie is de PWR-BRIDGE, een zwevend gewicht boven de zool die de teen en hiel met elkaar verbindt voor een meer naar voren en lager geplaatst zwaartepunt. Deze brug zorgt ook voor meer stabiliteit in het clubhoofd, zodat je vaker op de fairway ligt.
Het clubblad is ontwikkeld met behulp van A.I. en heeft een variabele dikte op 15 verschillende plekken, wat ervoor zorgt dat ballen die niet op de sweetspot geraakt worden minder snelheid verliezen (door het dunnere clubblad op die plekken).

De Aerojet Max Driver voor dames geeft maximale vergevingsgezindheid met een hielgewicht (12+3 gram) dat verplaatst kan worden. Deze driver levert draw-bias en ongeëvenaarde stabiliteit in een ontwerp met weinig spin voor ultieme afstanden.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7724Categories: Drivers, Golfclubs

-Faster by design
Naadloos aerodynamisch, gedurfd ontworpen. Cobra Aerojet maakt nieuwe snelheidsniveaus mogelijk die tot nu toe niet mogelijk waren.

-Je snelste swing
Gevalideerd door de snelste spelers ter wereld. De Aerojet-drivers hebben een verhoogde rok, symmetrische vormgeving en gestroomlijnde randen om je de hoogst mogelijke snelheid te geven.

-Maximale vergevingsgezindheid & Draw-Biased Control
Door de verstelbare positie van het rug- en hielgewicht kun je de draw-bias in Cobra’s meest vergevingsgezinde driverhoofd nauwkeurig afstellen.

-Ontgrendel snellere balsnelheid
Voorwaartse positionering van het volledig opgehangen PWR-BRIDGE-gewicht zorgt voor maximale energieoverdracht om snellere balsnelheden te ontketenen door onbeperkte flexibiliteit van het slagvlak en de zool.

-PWRSHELL en H.O.T. Face
Een gesmeed PWRSHELL slagvlak-inzetstuk maximaliseert de flexibiliteit voor een hogere balsnelheid en een hogere afslag. Een H.O.T. Face-ontwerp maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om een ​​patroon met variabele dikte te creëren dat zorgt voor een efficiëntere snelheid en spin over het hele slagvlak.

-Koolstof kroon en zool
Een kroon en zool van koolstofvezel creëren een lichter en sterker chassis en zorgen ervoor dat er meer gewicht laag in het clubhoofd kan worden geplaatst voor extra stabiliteit.

-Verstelbare gewichtsverdeling
Twee instelbare gewichtsinstellingen aan de achterkant en hiel zorgen voor een neutrale of draw-biased balvlucht.

-Verstelbare loft
Een verstelbare lofthuls biedt een fijne afstelling van balvlucht en spin. Elke loft is instelbaar tot +/- 1,5 van de gedrukte loft op het hoofd.

-Een slimmere manier om je spel te verbeteren
Met de aankoop van een Cobra-club kom je in aanmerking voor gratis Arccos Smart Sensors om je set uit te rusten, en een gratis proefversie van de bekroonde Arccos Caddy-app.

-Launch: hoog
-Spin: mid-laag
-Shot shape: neutraal tot draw-biased
-Shaft: UST Helium Nanocore 4F1 (43gr)
-Grip: Lamkin Crossline (60R) – Black (48g)

Maat

10.5 graden, Dames, 12.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (55)
  • Zwart (28)
  • Grijs (13)
  • Navy (7)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs