Webshop menu

Aerojet Max Fairway

De belangrijkste innovatie in de nieuwste Cobra Aerojet serie is de PWR-BRIDGE, een zwevend gewicht boven de zool die de teen en hiel met elkaar verbindt voor een meer naar voren en lager geplaatst zwaartepunt. Door middel van AI (kunstmatige intelligentie) heeft Cobra zijn H.O.T slagvlak voor 2023 verbeterd, door hoge balsnelheden te creëren over een groter deel van het slagvlak en slagen aan de buitenrand toe te staan ​​om een ​​goede balsnelheid en spineigenschappen te behouden.

De Aerojet Max is de meest vergevingsgezinde fairway en heeft, in tegenstelling tot de gewone Aerojet, twee verstelbare gewichten waarmee je het zwaartepunt naar een neutrale of draw-biased positie kunt verplaatsen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7727Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Door middel van AI (kunstmatige intelligentie) heeft Cobra zijn H.O.T slagvlak voor 2023 verbeterd, door hoge balsnelheden te creëren over een groter deel van het slagvlak en slagen aan de buitenrand toe te staan ​​om een ​​goede balsnelheid en spineigenschappen te behouden.

-Maximale vergevingsgezindheid & Draw-biased controle
Door de verstelbare rug- en hielgewichtspositie kun je de draw-bias in Cobra’s meest vergevingsgezinde clubhoofd nauwkeurig afstellen.

-Vertrouwen door design
Elegante looks om overal op de baan vertrouwen en consistentie te wekken

-Hogere balsnelheid
Een innovatief gewichtsontwerp met hangende brug maakt onbeperkte flexibiliteit van het slagvlak en de zool mogelijk, en positioneert het zwaartepunt laag en naar voren om een ​​hogere balsnelheid te ontketenen.

-Consistente afstand en spin
PWRSHELL-inzetstuk maximaliseert de snelheid terwijl het H.O.T. Face-ontwerp kunstmatige intelligentie gebruikt om een ​​efficiëntere spin over het slagvlak te leveren

-Verstelbare gewichtsverdeling
Twee instelbare gewichtsinstellingen aan de achterkant en hiel zorgen voor een neutrale of draw-biased balvlucht.

-Verstelbare loft
Een verstelbare lofthuls biedt een fijne afstelling van balvlucht en spin. Elke loft is instelbaar tot +/- 1,5 van de gedrukte loft op het clubhoofd.

-Koolstof kroon en zool
Een kroon en zool van koolstofvezel maakt een lager zwaartepunt mogelijk voor een hogere afslag en meer vergevingsgezindheid.

-Een slimmere manier om je spel te verbeteren
Met de aankoop van een Cobra-club kom je in aanmerking voor gratis Arccos Smart Sensors om je set uit te rusten, en een gratis proefversie van de bekroonde Arccos Caddy-app.

-Launch: hoog
-Spin: mid-laag
-Shot Shape: neutraal tot draw-biased
-Grip: Lamkin Crossline (58R) – Black (48g)

Maat

18.5 graden, Lite Linkshandig, 18.5 graden, Regular Linkshandig, 21.5 graden, Lite, 21.5 graden, Regular, 15.5 graden, Lite, 15.5 graden, Regular, 15.5 graden, Stiff, 18.5 graden, Lite, 18.5 graden, Regular, 18.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs