Webshop menu

Aerojet LS Fairway

 279,95

De belangrijkste innovatie in de nieuwste Cobra Aerojet serie is de PWR-BRIDGE, een zwevend gewicht boven de zool die de teen en hiel met elkaar verbindt voor een meer naar voren en lager geplaatst zwaartepunt. Door middel van AI (kunstmatige intelligentie) heeft Cobra zijn H.O.T slagvlak voor 2023 verbeterd, door hoge balsnelheden te creëren over een groter deel van het slagvlak en slagen aan de buitenrand toe te staan ​​om een ​​goede balsnelheid en spineigenschappen te behouden.

Het LS-model maakt gebruik van een verfijnde en iets compactere clubhoofdvorm die op maat is gemaakt voor nauwkeurige slagvorming. De LS-versie is het laagdraaiende, laaglancerende lid van de Aerojet-familie.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7726Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Door middel van AI (kunstmatige intelligentie) heeft Cobra zijn H.O.T slagvlak voor 2023 verbeterd, door hoge balsnelheden te creëren over een groter deel van het slagvlak en slagen aan de buitenrand toe te staan ​​om een ​​goede balsnelheid en spineigenschappen te behouden.

-Vertrouwen door design
Elegante looks om overal op de baan vertrouwen en consistentie te wekken

-Hogere balsnelheid
Een innovatief gewichtsontwerp met hangende brug maakt onbeperkte flexibiliteit van het slagvlak en de zool mogelijk, en positioneert het zwaartepunt laag en naar voren om een ​​hogere balsnelheid te ontketenen.

-Gewicht naar voren voor lage spin
De Aerojet LS is het model met de laagste rotatie wat meer afstand biedt voor betere spelers. Verstelbare voorwaartse gewichten maximaliseren snelheid en spinreductie.

-Consistente afstand en spin
PWRSHELL-inzetstuk maximaliseert de snelheid terwijl het H.O.T. Face-ontwerp kunstmatige intelligentie gebruikt om een ​​efficiëntere spin over het slagvlak te leveren

-Verstelbare gewichtsverdeling
Twee instelbare gewichtsinstellingen in de hiel en teen zorgen voor een neutrale of fade-biased balvlucht.

-Verstelbare loft
Een verstelbare lofthuls biedt een fijne afstelling van balvlucht en spin. Elke loft is instelbaar tot +/- 1,5 van de gedrukte loft op het hoofd.

-Koolstof kroon en zool
Een kroon en zool van koolstofvezel maakt een lager zwaartepunt mogelijk voor een hogere afslag en meer vergevingsgezindheid.

-Een slimmere manier om je spel te verbeteren
Met de aankoop van een Cobra-club kom je in aanmerking voor gratis Arccos Smart Sensors om je set uit te rusten, en een gratis proefversie van de bekroonde Arccos Caddy-app.

-Launch: laag
-Spin: laag
-Shot Shape: neutraal tot fade-biased
-Grip: Lamkin Crossline (58R) – Black (48g)

Maat

14.5 graden, Xstiff, 17.5 graden,, 17.5 graden, Xstiff, 14.5 graden, Regular, 14.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (511)
  • Wit (433)
  • Navy (417)
  • Blauw (324)
  • Grijs (130)

Prijs

Prijs