Webshop menu

Aerojet LS Driver

De belangrijkste innovatie in de nieuwste Cobra Aerojet serie is de PWR-BRIDGE, een zwevend gewicht boven de zool die de teen en hiel met elkaar verbindt voor een meer naar voren en lager geplaatst zwaartepunt. Deze brug zorgt ook voor meer stabiliteit in het clubhoofd, zodat je vaker op de fairway ligt. Het clubblad is ontwikkeld met behulp van A.I. en heeft een variabele dikte op 15 verschillende plekken, wat ervoor zorgt dat ballen die niet op de sweetspot geraakt worden minder snelheid verliezen (door het dunnere clubblad op die plekken).

De LS-versie is gericht op maximale snelheid en de vorm van het clubhoofd is opvallend door een verhoogde ‘kont’ en een meer geronde kroon. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlaging van drag en dus een hogere clubhoofdsnelheid, wat vooral gunstig is voor golfers met een hoge swingsnelheid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7713Categories: Drivers, Golfclubs

De Aerojet LS Driver heeft een verfijnde clubhoofdvorm die is afgeleid van feedback van de beste spelers ter wereld die een lage spin en een lage lancering eisen voor maximale werkbaarheid en controle.

-Faster by design
Naadloos aerodynamisch, gedurfd ontworpen. Cobra Aerojet maakt nieuwe snelheidsniveaus mogelijk die tot nu toe niet mogelijk waren.

-Je snelste swing
Gevalideerd door de snelste spelers ter wereld. De Aerojet-drivers hebben een verhoogde rok, symmetrische vormgeving en gestroomlijnde randen om je de hoogst mogelijke snelheid te geven.

-Hogere lancering en geoptimaliseerde spin
Dit driver model met de laagste spin biedt meer afstand voor betere spelers met een verplaatsbaar gewicht om snelheid en spinreductie te maximaliseren.

-PWRSHELL en H.O.T. Face
Een gesmeed PWRSHELL slagvlak-inzetstuk maximaliseert de flexibiliteit voor een hogere balsnelheid en een hogere afslag. Een H.O.T. Face-ontwerp maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om een ​​patroon met variabele dikte te creëren dat zorgt voor een efficiëntere snelheid en spin over het hele slagvlak.

-Ontgrendel snellere balsnelheid
Voorwaartse positionering van het volledig opgehangen PWR-BRIDGE-gewicht zorgt voor maximale energieoverdracht om snellere balsnelheden te ontketenen door onbeperkte flexibiliteit van het slagvlak en de zool.

-Verstelbare loft
Een verstelbare lofthuls biedt een fijne afstelling van balvlucht en spin. Elke loft is instelbaar tot +/- 1,5 van de gedrukte loft op het hoofd.

-Verstelbare gewichtsverdeling
Twee instelbare gewichtsinstellingen in de hiel en teen zorgen voor een neutrale of fade-biased balvlucht.

-Koolstof kroon en zool
Een kroon en zool van koolstofvezel creëren een lichter en sterker chassis en zorgen ervoor dat er meer gewicht laag in het clubhoofd kan worden geplaatst voor extra stabiliteit.

-Een slimmere manier om je spel te verbeteren
Met de aankoop van een Cobra-club kom je in aanmerking voor gratis Arccos Smart Sensors om je set uit te rusten, en een gratis proefversie van de bekroonde Arccos Caddy-app.

-Launch: laag
-Spin: laag
-Shot shape: neutraal tot fade-biased
-Grip: Lamkin Crossline (58R) – Black (48g)

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (49)
  • Zwart (13)
  • Blauw (5)
  • Grijs (5)
  • Navy (5)

Prijs

Prijs