Webshop menu

3 Releases: The short game system, Daniel Grieve

 29,95

Daniel Grieve, PGA-advanced fellow professional van de meest bezochte shortgame school in Groot-Brittannië, heeft een allesomvattend nieuw boek uitgebracht, ontworpen om het korte spel te vereenvoudigen en helderheid van denken rond de greens te creëren. Het langverwachte boek is vanaf vandaag verkrijgbaar!

3 releases: Short Game System, waarmee golfers gemakkelijk de opstelling, balvluchten en spinsnelheden kunnen variëren, zodat ze een grotere verzameling slagen kunnen gebruiken rond de green.

Let op, dit is een Engels talig boek.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9436Categories: Golfaccessoires, Training

3 Releases: Short Game System transformeert de techniek en het denken rond de greens met als tweeledig doel: het verbeteren van de korte spelprestaties en het vergroten van het plezier van het spel. Na de drie releases te hebben beschreven, gaat het boek verder met onderwerpen als spelen vanuit ongemakkelijke liggingen, het begrijpen van de mogelijkheden van uw uitrusting en hoe u doelgericht kunt oefenen – waardoor de mate van verbetering van golfers toeneemt.

“Ik ben blij dat het boek nu uit is en beschikbaar is voor golfers om hun tanden in te zetten”, aldus Grieve. “Golfers spelen deze slagen al eeuwenlang, ik heb het zojuist verpakt in een systeem waarvan ik weet dat amateurgolfers het erg nuttig vinden en dat de broodnodige duidelijkheid biedt. Met een beter technisch inzicht en een verhoogd golf-IQ is er geen limiet aan hoeveel een golfer kan verbeteren op dit gebied van het spel.”

Shortgame specialist Grieve is hoofdprofessional bij de internationaal gerenommeerde Woburn Golf Club, al vele jaren de thuisbasis van de British Masters van de European Tour en tien keer de locatie voor het Women’s Open Championship. Naast het één-op-één coachen van amateurgolfers van heinde en verre, levert Dan de best bezochte shortgame school in Groot-Brittannië. Naast het coachen van amateurgolfers van heinde en verre, heeft hij tientallen Tourspelers geholpen aan tientallen overwinningen – waaronder Georgia Hall’s overwinning op het Women’s Open Championship 2018.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (5)
  • Roze (4)
  • Blauw (2)
  • Rood (2)
  • Wit (2)

Prijs

Prijs