Webshop menu

2023 Anser Putter Black Graphite

De nieuwste lijn van de Ping Anser putters zijn individueel ontworpen om de juiste balans tussen gevoel en vergevingsgezindheid te bereiken in een vertrouwenwekkende look. De Ping Anser is de meest winnende putter in de geschiedenis en is geüpdatet met behulp van wolfraam teen-hielgewichten om de stabiliteit en vergevingsgezindheid te verbeteren. Het ondiepe gefreesde slagvlak zorgt voor een steviger gevoel en consistente balsnelheid met een aangename akoestiek. De Ping Anser maakt gebruik van kleurblokkering waarbij de platina-toplijn contrasteert met de zwarte holte om het oog naar voren te richten.

De Ping Anser putter is uitgerust met een neck hosel en is het beste geschikt voor spelers die een lichte boog in hun putslag hebben.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze putter vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6853Categories: Golfclubs, Putters

De Ping Anser is een traditioneel blad met een gewicht op de teen en de hiel, maar dankzij de nieuwe wolfraam slagvlakgewichten kunnen golfers een extra traagheidsmoment van vergevingsgezindheid verwachten. Het basisprofiel voor veel moderne 100% CNC gefreesde puttermodellen. Een goede putter pasvorm voor golfers met lichte boogslagen.

Kenmerken en eigenschappen:
-Ondiepe, uniforme groeven
Ondiepere groeven met uniforme diepte over het slagvlak worden gecombineerd met het inzetstuk met dubbele durometer voor een zacht gevoel en een consistente rol

-Dual-Durometer
De voorste laag van Pebax is zachter voor precisie bij kortere putts, en de achterste laag is steviger om afstandscontrole te garanderen

-Constructie met meerdere materialen
Verschillende materialen met verschillende dichtheden (17-4 SS, wolfraam, aluminium) verhogen het traagheidsmoment, optimaliseren het zwaartepunt voor meer vergevingsgezindheid en worden toegepast op meerdere clubhoofdgeometrieën met verschillende uitlijningsopties

-Verschillende gripopties
Behalve dat ze comfortabel en natuurlijk in je handen passen, helpen drie verschillende puttergrepen je om het slagvlak van de putter beter te begrijpen. Ze bevorderen een goede polsrotatie om een ​​consistente slag te helpen opbouwen

-Steviger gevoel met consistente balsnelheid
-Wolfraam hiel- en teengewichten voor stabiliteit, vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid
-Contrasterende bovenlijn vereenvoudigt het richten en uitlijnen
-Slagtype: lichte boog
-304 roestvrijstalen body met wolfraam hiel- en teengewichten voor een hoger traagheidsmoment en vergevingsgezindheid

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze putter vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (50)
  • Wit (34)
  • Navy (31)
  • Zwart (18)
  • Rood (11)

Prijs

Prijs