Webshop menu

2021 Kushin 4 Putter

Het onderscheidende ontwerp zorgt voor een uitgebalanceerde uitstraling bij het adresseren, terwijl het een stalen gewicht in de hiel en wolfraam in de teen toelaat om stabiliteit te garanderen en het zeer vergevingsgezind en nauwkeurig te maken. De “flow neck” hosel bevordert een sterke rotatie van de boogslag.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5034Categories: Golfclubs, Putters

Ondiepe, uniforme groeven:
Ondiepere groeven met een uniforme diepte over het slagvlak worden gecombineerd met het inzetstuk met dubbele durometer voor een zacht gevoel en een consistente rol.

Inzetstuk met dubbele hardheid:
De voorste laag van Pebax is zachter voor precisie bij kortere putts en de achterste laag is steviger om controle op afstand te garanderen.

Multi-materiaal constructie:
Verschillende materialen met verschillende dichtheden (17-4 SS, wolfraam, aluminium) verhogen het traagheidsmoment en optimaliseren het zwaartepunt voor meer vergevingsgezindheid en worden toegepast op meerdere kopgeometrieën met een verscheidenheid aan uitlijningsopties.

Grip-opties:
Behalve dat ze comfortabel en natuurlijk in uw handen passen, helpen drie 2021 puttergrepen u bij het opzetten met een beter bewustzijn van het puttergezicht en ze bevorderen de juiste polsrotatie om een ​​consistente slag te helpen opbouwen.

Functie om bal op te halen:
De uitsparing in de 2021 Fetch is niet zichtbaar bij het adresseren, en het is geen nieuwigheid, maar effectief in het ophalen van de bal zonder te buigen, en het bespaarde gewicht wordt naar de buitenrand verdeeld voor stabiliteit en vergevingsgezindheid.

Nieuw Harwood-model:
Multi-materiaal engineering zorgt voor een hoog traagheidsmoment dankzij de gewichtsverdeling van wolfraam in elke hoek, terwijl een onderscheidend hamerontwerp wordt gecreëerd met parallelle en loodrechte uitlijningskenmerken die het richten gemakkelijk maken.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (16)
  • Rood (3)
  • Navy (2)
  • Blauw (1)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs