Webshop menu

Gelukkig mogen we blijven golfen! Corona update 15-10-2020

Hoewel iedereen weer een tandje moet bijzetten ten aanzien van de coronamaatregelen, mogen we gelukkig nog wel onze golfrondjes blijven lopen. Wij blijven voor je klaarstaan met ons uitgebreide assortiment, vakkundig advies en de beste service.

We blijven er voor zorgen dat je veilig en prettig kunt winkelen bij 360golf.
Wij  nemen de corona regels in acht en gaan er vanuit dat jullie dat ook doen. Houd dus voldoende afstand en kom alleen alleen naar de winkel als je fit bent. In onze winkel gelden voor ons aller veiligheid nog steeds de 1.5 meter en hygiëne regels die al vanaf maart van kracht zijn. Omdat het binnenkort verplicht wordt, gaan wij het advies van de overheid om in de winkel mondkapjes te dragen eveneens opvolgen.

We blijven er voor zorgen dat je rustig en ruim kunt winkelen bij 360golf.
Ons winkeloppervlak is groot genoeg om in alle rust en ruimte bij ons te kijken, passen, proberen of te vergelijken. Om te garanderen dat je ook op rustige tijden ongestoord bij ons terecht kunt, gaan we dit jaar niet naar winteropeningstijden. We blijven de komende periode gewoon zes dagen per week voor je geopend. Alleen de koopavond komt tijdelijk te vervallen. Dit alles betekent dat we vanaf nu van maandag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:30 uur geopend zijn. Vind je het toch plezieriger om buiten onze ruime openingstijden naar de winkel te komen, maak dan een afspraak.

We blijven er voor zorgen dat je ook 24/7 kunt winkelen in onze webshop 360golf.nl.
Vind je het toch niet plezierig om in deze tijd naar de winkel te komen, shop dan op 360golf.nl. We sturen de bestelling graag naar je toe of geven hem af op de parkeerplaats voor de winkel. Heb je bij het winkelen in onze webshop extra informatie of advies nodig? Mail ons, of bel tijdens winkelopening. We helpen je graag!

We blijven er voor zorgen dat alles wat je nodig hebt in de baan verkrijgbaar is bij 360golf.
Ook voor golf tijdens slechtere weersomstandigheden hebben we van alles in huis: warme water- en winddichte broeken, lekkere gevoerde jacks en bodywarmers, soepele truien, warme wintergolfhandschoenen, mutsen, petten met oorwarmers, waterdichte schoenen en boots, lichtgewicht regenpakken, regenhoedjes, paraplu’s en meer.

Trolleys en tassen zijn uit voorraad leverbaar. Ook de kleine draagtasjes om even met een halve set de baan in te gaan. Ben je op zoek naar nieuwe clubs? Hierbij geven we je graag eerlijk en vakkundig advies. Ook hebben we altijd tweedehands en afgeprijsde clubs in de winkel.

We blijven er voor zorgen dat je met alle plezier blijft golfen, hopelijk deze hele tijd.
Blijf gezond, blijf golfen!

Vriendelijke groet,
Jeroen, Roel, Alice & Marjolein
Team 360golf

Gerelateerde berichten

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 118 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (43)
  • Blauw (13)
  • Navy (13)
  • Grijs (10)
  • Antraciet (9)

Prijs

Prijs