Webshop menu

G430 SFT Driver

 629,95

Het draw-biased SFT-model (Straight-Flight Technology) van de Ping G430 is ontworpen om slagen weer rechtdoor en op de fairway te brengen. Een beweegbaar gewicht van 22 gram wolfraam verplaatst het zwaartepunt dichter naar de hiel om de bavlucht van rechts naar links (RH golfers) te accentueren in vergelijking met de G430Max om zo de slice tegen te gaan. Het gepatenteerde T9S+ gesmede slagvlak vergroot de buiging en helpt afstand te vergroten. Verkrijgbaar in een 10,5° loft.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7284Categories: Drivers, Golfclubs

-Straight Flight-technologie
Nieuw bij het SFT-hoofd is een beweegbaar wolfraamgewicht van 22 gram dat het zwaartepunt positioneert om 13 meter rechts-naar-links slagcorrectie te leveren in de Draw-instelling, en nog eens 7 meter in de Draw+ (20 meter in totaal) .

-Geoptimaliseerd T9S+ gesmeed slagvlak
Een ondieper slagvlak met variabele dikte en het overgangsontwerp zorgen voor meer afbuiging om een ​​hogere balsnelheid te genereren voor Pings grootste afstandswinsten tot nu toe.

-Geluidstechniek
Onderzoek naar audiofrequenties en harmonische bracht ingenieurs ertoe een nieuwe interne ribstructuur te creëren en de kromming (stijfheid) van de kroon, rok en zool te vergroten, wat resulteerde in een wenselijke geluids- en impactervaring.

-Spinvastheid
Nieuw in deze driverfamilie is een variabele rolradius die minder loft laag op het slagvlak creëert om de prestaties te verbeteren (vooral bij dunne slagen) door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere drives genereren.

-Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Trajectory Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

-G430 High Launch (HL)
Tijdens tests wonnen golfers met een lagere swingsnelheid gemiddeld negen meter vanaf de tee dankzij een hogere balsnelheid die werd gegenereerd door het lichtere systeemgewicht van de op maat gemaakte HL (11 g backweight, PING Alta Quick shaft en Lamkin UTx Lite-handgreep. Alleen verkrijgbaar in de Ping G430 MAX- en SFT-modellen.

-PING-ontworpen shafts
De PING Alta CB Black biedt mid-high tot high launch, de PING Tour 2.0 Chrome mid launch, en de PING Tour 2.0 Black promoot de laagste balvlucht.

-Optionele shafts
De Project X Hzrdus Smoke Red RDX zorgt voor een hogere lancering, de Mitsubishi Kai’Li White lanceert lager.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 91 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (480)
  • Wit (364)
  • Navy (361)
  • Blauw (293)
  • Grijs (136)

Prijs

Prijs