Webshop menu

G430 LST Driver

De Ping G430 LST Driver is ontworpen met een clubhoofd van 440cc om de spin aanzienlijk te verminderen, een voordeel voor spelers met een hogere swingsnelheid. De nieuwe Carbonfly Wrap en een nieuw, geoptimaliseerd slagvlak met spinvastheid zorgen voor een aangenamere impact ervaring. Verkrijgbaar in 9° en 10,5°.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7283Categories: Drivers, Golfclubs

-Carbonfly Wrap
Exclusief voor de Ping G430 LST is Carbonfly Wrap, een ultralichte composietkroon die zich in de hiel- en teensecties van de rok wikkelt. Gewichtsbesparingen worden opnieuw toegewezen om het zwaartepunt te verlagen en de balsnelheid en MOI (vergevingsgezindheid) te verhogen. Ook het composiet speelt een rol in het aangename geluid.

-Geoptimaliseerd T9S+ gesmeed slagvlak
Een ondieper slagvlak met variabele dikte en het overgangsontwerp zorgen voor meer afbuiging om een ​​hogere balsnelheid te genereren voor Pings grootste afstandswinsten tot nu toe.

-Geluidstechniek
Onderzoek naar audiofrequenties en harmonische bracht ingenieurs ertoe een nieuwe interne ribstructuur te creëren en de kromming (stijfheid) van de kroon, rok en zool te vergroten, wat resulteerde in een wenselijke geluids- en impactervaring.

-Spinvastheid
Een variabele rolradius zorgt voor minder loft laag op het slagvlak om de prestaties te verbeteren door spin te verminderen, wat resulteert in hogere snelheden die consistent langere drives genereren.

-Verplaats het zwaartepunt
Om aan je snellere swingsnelheid en gewenste lanceercondities te voldoen, kun je voorafgaand aan je ronde het backweight van 22 gram wolfraam met hoge dichtheid aanpassen, dat ±7 meter beweging levert in de Draw-, Neutral- en Fade-instellingen.

-Adjust Loft, Lie
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hoselhuls die acht posities biedt om je balvlucht aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

-Traject Tuning Chart
De lichtgewicht hosel met 8 standen maakt aanpassingen mogelijk voor loft (±1,5°) en lie (tot 3° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

-PING-ontworpen shafts
De PING Alta CB Black biedt mid-high tot high launch, de PING Tour 2.0 Chrome mid launch, en de PING Tour 2.0 Black promoot de laagste balvlucht.

-Optionele shafts
De Project X Hzrdus Smoke Red RDX zorgt voor een hogere lancering, de Mitsubishi Kai’Li White lanceert lager.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

Ping

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 49 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (433)
  • Wit (393)
  • Navy (307)
  • Blauw (287)
  • Grijs (115)

Prijs

Prijs