Webshop menu

G425 LST Driver

De Ping G425 LST driver is ontworpen met een peervormig clubhoofd van 445 cc om de spin aanzienlijk te verminderen, een voordeel voor spelers met een hogere swingsnelheid. Een gepatenteerd T9S + gesmeed slagvlak versnelt het buigen van het slagvlak voor meer afstand. Het clubhoofd maakt gebruik van een CG-shifter van 17 gram met Draw, Neutral, Fade-instellingen die passen bij je swing en gewenste balvlucht. Verkrijgbaar in 9 ° en 10,5 °loft.

Verkoop via de webshop is voor dit product niet toegestaan. Bestel telefonisch of per mail of kom langs in onze winkel om dit product vrijblijvend te testen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4144Categories: Drivers, Golfclubs

Lagere spin:
Het peervormige clubhoofd van 445 cc van het LST model vermindert de spin met ongeveer 200-400 tpm in vergelijking met de G410 LST, waardoor een vlakkere, lagere lanceertraject wordt bevorderd voor hogere zwaaisnelheden. Een CG-shifter van 17 gram kan worden ingesteld op Draw, Neutral of Fade om bij je swing en gewenste balvlucht te passen.

Interne Dragonfly®:
Met Dragonfly-technologie worden de gewichtsbesparingen van de Ti 8-1-1 ultradunne kroon herverdeeld in het hoofd- en ruggewicht om het traagheidsmoment te verhogen en het zwaartepunt te optimaliseren voor meer afstand en vergevingsgezindheid.

Precisie gesmeed clubblad:
Een gepatenteerd hoogwaardig, nauwkeurig bewerkt T9S + gesmeed slagvlak maximaliseert de buiging om hoge balsnelheden en meer afstand te leveren.

Optionele voorraadshafts:
Aldila Rogue White levert een soepel, stabiel gevoel en een lage spin op een laag / midden traject. Mitsubishi Tensei AV Orange heeft een middelhoge / hoge balvlucht, lage spin en uitgebalanceerd voor stabiliteit en controle.

Aërodynamisch ontwerp:
Verfijnde kroonturbulatoren verminderen de luchtweerstand voor een hogere zwaaisnelheid en balsnelheid.

Gemakkelijk aanpasbaar:
Trajectory Tuning 2.0 maakt gebruik van een lichtgewicht, aerodynamische hosel sleeve die acht posities biedt om je traject aan te passen voor maximale afstand en nauwkeurigheid.

Aanpasbaarheid:
De lichtgewicht hosel met 8 posities maakt aanpassingen mogelijk voor loft (± 1,5 °) en lie (3 ° vlakker dan standaard) om je balvlucht verder in te stellen voor de beste resultaten.

Interne ribbels:
PING-ingenieurs ontwikkelden een interne ribstructuur in de Ti 8-1-1-body, die de belangrijkste delen van het hoofd verstevigde om de akoestiek te verbeteren voor een solide, aangenaam geluid en een beter gevoel.

Voorraadshaft:
De PING Alta CB Slate is uitgebalanceerd met een 8-gram plug aan het einde om meer momentum en vergevingsgezindheid te leveren voor het verhogen van de balsnelheid en afstand.

Slimme grips:
Arccos Caddy Smart Grips zijn standaard. Een ingebouwde sensor registreert en analyseert automatisch elke opname wanneer deze wordt gekoppeld met de Arccos Caddy-app.

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 117 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (12)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs