Beschrijving

Kenmerken & Voordelen:

Grotere met Graphene-Infused dubbele SoftFast-kern voor grotere afstand. De aanzienlijk grotere binnenkern zorgt voor een hogere lancering en een lagere spin. En de dunnere, stevigere buitenkern is versterkt met Graphene voor een betere duurzaamheid en meer wedge spin.

Consistente snelheid en doordringende balvlucht vanuit een nieuw high-speed mantelsysteem. Een nieuwe gepatenteerde ionomeermix zorgt voor een efficiëntere energieoverdracht van de Dual SoftFast Core voor meer balsnelheid. De samengestelde toevoegingen verbeteren de consistentie en duurzaamheid, en de stijve mantel zorgt voor een ideale spin op wedge slagen.

Ongelooflijk gevoel en spincontrole van een dunnere urethaan buitenlaag. Een dunnere, veerkrachtiger buitenlaag bevordert een hogere balsnelheid en genereert een lagere spin bij volledige slagen met behoud van een hoge spin en een zacht gevoel rond de green.

Langere afstand en consistent traject door geoptimaliseerd aero-ontwerp. Verminderde luchtweerstand voor een grotere totale afstand, met een hogere balvlucht voor een optimale vlucht.

Welke bal moet je spelen?
Chrome Soft: grotere afstand, consistente balvlucht, ongelooflijk gevoel en controle, geoptimaliseerde aerodynamica
Chrome Soft X: hoge balsnelheid en afstand, verhoogde werkbaarheid en spincontrole, geweldig gevoel, geoptimaliseerde aerodynamica