Webshop menu

ChipR Staal

 199,95

De ChipR van Ping is volledig ontworpen voor golfers die misschien geen vertrouwen hebben in hun traditionele wedge en vaak worstelen met chip slagen. De ChipR combineert elementen van een putter en een wedge om de prestaties rond de greens te verbeteren en scores te verlagen zonder angst voor chunking of blading shots.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze chipper vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Uitverkocht

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6989Categories: Chippers, Golfclubs

Heb je moeite met chippen? Dan is de Ping ChipR dé oplossing voor golfers die moeite hebben met de korte slagen naar de vlag. Ping beschrijft de club als een combinatie tussen een putter en een wedge. De ChipR heeft de loft van een ijzer-9 en de lengte van een putter, namelijk 35 inch. De ChipR heeft dezelfde lie angle als een putter (meer upright zodat je dichter bij de bal staat). Deze chipper kun je dan ook het beste gebruiken met een putting stroke en -stand. De club heeft een langere grip zodat je de club ook korter kunt vastpakken voor nog meer controle. Het clubhoofd van de ChipR is iets zwaarder dan je gewend bent, waardoor de bal net zo reageert als bij een putter (en je dus niet zo hard hoeft te slaan). De microgrooves op het clubblad genereren beperkte spin, maar zorgen wel voor de goede balvlucht.

Kenmerken en eigenschappen:
-Bump and Run
Aanbevolen voor slagen binnen 40 meter van de green vanaf de rough of fringe. Golfers passen een putachtige slag toe om afstand controle en consistentie te bereiken zonder angst voor chunking of blading shots.

-Vergevingsgezind ontwerp
Het clubhoofd uit gegoten 431 roestvrij staal is naar de buitenzijde verzwaard voor vergevingsgezindheid, biedt een composiet cavity badge en de hydropearl chromen afwerking stoot water af. Beschikbaar om op maat te worden gemaakt voor lengte, loft en lie (10 kleurcodes).

-Gewelfde (cambered) zool
De gewelfde zool zorgt voor een soepele overgang door de rough en fringe voor maximale veelzijdigheid en consistentie. Een ondiepe slagvlakhoogte (tussen putter en wedge) zorgt voor betrouwbaar contact en prestatie.

-MicroMax-groeven
Precisie gefreesde MicroMax-groeven (kleinere tussenruimte, meer groeven), verhogen het balcontact om spin te behouden voor consistente balvluchten en controle op chips van elke lengte. Het compacte profiel wekt vertrouwen.

-Z-Z115 Shaft
De PING Z-Z115 Wedge shaft is lichtgewicht (111 g) met een lager balanspunt voor meer clubhoofdgevoel. De standaardlengte van 35 inch is aanpasbaar.

-Dyla-wedge Grip
De 360 ​​Dyla-wedge Lite-grip, die ¾-inch langer is dan een traditionele grip en minder taps toeloopt, stelt golfers in staat te stikken voor meer veelzijdigheid en balvluchtcontrole.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze chipper vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Kleur
Merk

Ping

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 49 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs