Webshop menu

2023 Prime Tyne 4 Putter Chrome Steel

De nieuwste lijn van de Ping Tyne 4 putters zijn individueel ontworpen om de juiste balans tussen gevoel en vergevingsgezindheid te bereiken in een vertrouwenwekkende look. De gebruikelijke dubbele vorken bij de Ping Tyne 4 zijn visueel te onderscheiden en helpen het clubhoofd zeer stabiel te maken om vergevingsgezindheid en nauwkeurigheid te garanderen. Het ondiepe gefreesde slagvlak levert een stevigere respons met een aangenaam geluid en een consistente uitrol. Kleurblokkering maakt gebruik van een platina-toplijn die contrasteert met de zwarte holte om te helpen bij focus en het doel.

De Ping Tyne 4 putter heeft een korte schuine nek wat betekent dat het model veel teenhang heeft, waardoor de Tyne 4 het beste geschikt is voor spelers die putten met sterkere boogslagen.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6852Categories: Golfclubs, Putters

De Ping Prime Tyne 4 heeft een extreem stabiel, vergevingsgezind, nauwkeurig ontwerp met dubbele vork. Het ondiepe gefreesde slagvlak van de putter levert een steviger gevoel, consistente balsnelheid en aangename akoestiek. De putter heeft een holtevloer met balbreedte die helpt bij het omkaderen van de bal met een enkele contrasterende uitlijningslijn voor beter richten. Met zijn korte, schuine hosel is de Tyne 4 het meest geschikt voor spelers met een sterke boog in hun putslag.

Kenmerken en eigenschappen:
-Ondiepe, uniforme groeven
Ondiepere groeven met uniforme diepte over het slagvlak worden gecombineerd met het inzetstuk met dubbele durometer voor een zacht gevoel en een consistente rol

-Dual-Durometer
De voorste laag van Pebax is zachter voor precisie bij kortere putts, en de achterste laag is steviger om afstandscontrole te garanderen

-Constructie met meerdere materialen
Verschillende materialen met verschillende dichtheden (17-4 SS, wolfraam, aluminium) verhogen het traagheidsmoment, optimaliseren het zwaartepunt voor meer vergevingsgezindheid en worden toegepast op meerdere clubhoofdgeometrieën met verschillende uitlijningsopties

-Verschillende gripopties
Behalve dat ze comfortabel en natuurlijk in je handen passen, helpen drie verschillende puttergrepen je om het slagvlak van de putter beter te begrijpen. Ze bevorderen een goede polsrotatie om een ​​consistente slag te helpen opbouwen

-Ontwerp met dubbele vork is stabiel, vergevingsgezind en nauwkeurig
-Contrasterende bovenlijn vereenvoudigt het richten en uitlijnen
-Slagtype: Sterke boog
-Ondiep gefreesd voor een steviger gevoel met consistente balsnelheid

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze putter vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 119 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Geel (1)

Prijs

Prijs