Webshop menu

2023 Anser 2D Putter Black Graphite

De nieuwe lijn van de Ping Anser putters zijn individueel ontworpen om de juiste balans tussen gevoel en vergevingsgezindheid te bereiken in een vertrouwenwekkende look. De Ping Anser 2D, drievoudig winnaar op de tour met Tony Finau, heeft een PEBAX-inzetstuk met ondiep gefreesde surround voor een zachter gevoel, consistente balsnelheid en een bevredigend geluid. Tungsten teen-hielgewichten zorgen voor stabiliteit en vergevingsgezindheid. Kleurblokkering contrasteert een witte uitlijningslijn met de matzwarte kop, en de balbrede holtebodem helpt de bal te omkaderen en het oog te focussen.

De Ping Anser 2D putter is het beste geschikt voor spelers die de Anser-look willen, meer vergevingsgezindheid nodig hebben en een zachter gevoel bij het putten willen.

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze putter vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6849Categories: Golfclubs, Putters

De Ping Anser 2D heeft een moderne aanpassing op de klassieke Anser-stijl, de Anser 2D heeft een breder profiel en een zachter gevoel dankzij een nieuw Pebax-inzetstuk dat in het midden van een ondiepe gevreesde rand zit, voor een zacht gevoel en consistente balsnelheden met een stillere geluid. Er zijn hiel- en teengewrichten van wolfraam toegevoegd aan het putterhoofd om stabiliteit en vergevingsgezindheid te bieden, samen met een enkele witte uitlijningslijn zodat je de bal vaker in een rechte lijn kunt putten. De kop van de Ping Anser 2D is gitzwart met witte accenten, heeft een zwarte grafiet shaft en een klassieke Ping-grip.

Kenmerken en eigenschappen:
-Ondiepe, uniforme groeven
Ondiepere groef met een uniforme diepte over het slagvlak gecombineerd met het inzetstuk met dubbele durometer voor een zacht gevoel en een consistente rol

-Dual-Durometer
De voorste laag van Pebax is zachter voor precisie bij kortere putts, en de achterste laag is steviger om afstandscontrole te garanderen

-Constructie met meerdere materialen
Verschillende materialen met verschillende dichtheden (17-4 SS, wolfraam, aluminium) verhogen de MO, optimaliseren het zwaartepunt voor meer vergevingsgezindheid en worden toegepast op meerdere clubhoofdgeometrieën met verschillende uitlijningsopties

-Verschillende gripopties
Behalve dat ze comfortabel en natuurlijk in je handen passen, helpen drie verschillende puttergrepen je om het slagvlak van de putter beter te begrijpen. Ze bevorderen een goede polsrotatie om een ​​consistente slag te helpen opbouwen

-304 roestvrijstalen body met wolfraam hiel- en teengewichten voor een hoger traagheidsmoment en vergevingsgezindheid

LET OP, Pings internetbeleid betekent dat je ons eerst moet bellen of mailen voordat je bestelt, zodat we zeker weten dat je het juiste product voor jouw spel bestelt.
Wil je deze putter vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 147 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (45)
  • Zwart (16)
  • Grijs (11)
  • Navy (6)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs